افطارِ از تولید به مصرف
نون و فرنی که دستپخت مادرشوهرجان هست خرماشم که از تولید به مصرفه و توسط باغدارای شهر بم فرستاده شده ، گردوی وسط خرما هم که از باغ گردو و مستقیما داره مصرف میشه/ اون بامیه رو هم که داخل تصویر مشاهده می کنید ، من و مادر شوهرجان باهم درست کردیم و سالادشم که هنر دست پدرشوهره ، چی بهتر از این? البته اینم بگم که فرنیِ مادرشوهرم خیلی خوشمزه میشه و عطر گلابش اشتهای آدمو باز میکنه ، من فقط فرنی ایشونو نوش جان میکنم، جای دیگه فرنی باشه لب هم نمیزنم? از این مدل افطاری ها نصیبتون