خامه قنادی رو چجوری فرم بدیم
شاید این سوال خیلی از کدبانوهای هنرمند باشه ، در این مطلب قصد داریم این موضوع را خدمت عزیزان توضیح بدیم اول از هرچیز باید بگم که خامه قنادی از نوع خامه آماده هست که با یک بار زدن فرم می گیره و دردسر فرم دادن به خامه های معمولی رو نداره ، خب میریم سر اصل مطلب :
خامه یخ زده یک کیلویی از لوازم قنادی ها میخریم
نصفشو جدا می کنیم و میذاریم مثل حالت بستنی بشه خامه اولش براقه
اول یه کم با دور کند می زنیم بعدش با دور تند الان که هوا گرمه بهتره زیرش کاسه یخ بذاریم تا خامه خراب نشه
حدودا ۸ تا ده دقیقه میزنیم بستگی به قدرت همزن داره
علامت خامه فرم گرفته این هست که رنگ خامه کدر میشه و اینکه از پره همزن جدا میشه و به دیواره ها میچسبه تقریبا وسط ظرف خالی میشه و اینکه ظرفی که داری میزنی بدنه اش عرق میکنه
اگر میخواهید خامه رنگی بشه بهتره رنگ ژله ای باشه تا خامه شل نشه اول زدن خامه اضافه کنیم بهتره.
با نصف خامه لایه های کیک رو خامه کشی می کنیم و نصف دیگه رو برای تزیین و آستر کشی نهایی استفاده می کنیم