دیزی سنگی
#دیزی_سنگی
#خواص_دیگ_سنگی
دیزی های سنگی سالم ترین ظروف ارگانیک از دیدگاه طب سنتی هستند. انسان از خاک است اگر ظرف از سنگ باشد سنخیت دارد و آرامش دهنده است لذا بهترین ظرف غذا ظروف سنگی است.
ظرفهای سنگی سبب میشوند آب غذا کم نشود یا دیرتر کم شود
آزاد شدن املاح مفید موجود در این قابلمههای سنگی، به مرور زمان و بتدریج سبب تأمین مواد مورد نیاز بدن و خوش طعم شدن فوقالعاده غذا میشود
استفاده ازظرفهای سنگی سبب آزاد شدن آهن و مواد معدنی در بدن میشود که برای خون سازی، شادی و نشاط در بدن مورد نیاز است.ظروف سنگی به خاطر خاصیت مغناطیسی که دارند، سبب تأمین آهن مورد نیاز بدن میشوند.ظروف سنگی غنی از آهن و منیزیم هستند و برای بدن بسیار مفید اند. این سنگ قابلیت مطلوبی در انتقال و مقاومت در برابر حرارت داشته و ظرفهای ساخته شده و سنگ هایی که با آن دیگ ساخته می شود، کاملاً طبیعی بوده و قابلیت تراش و چکش خوری فراوانی دارد.هیچگونه پوشش شیمیایی و غیر طبیعی داخل آن وجود ندارد تا از بیمار شدن و سرطان و… بیمناک باشیم.
غذا در دیگ و دیگچه سنگی با کمترین حرارت به بهترین نحو پخته می شود و به دلیل پخش یکنواخت حرارت در تمام قسمت های ظرف سریعتر و با کمترین شعله گاز پخته می شود تا علاوه بر حفظ بافت موادغذایی و سالم بودن، در مصرف انرژی نیز صرفه جویی شود.
طعم و مزه غذای پخته شده در ظروف سنگی قابل مقایسه با سایر ظروف نیست و غذای طبخ شده در این ظروف بسیار خوش مزه و خوش طعم است. این به دلیل ماهیت سنگی بودن ظرف است.از دیگر نکات قابل توجه دیزی سنگی، تمیز ماندن اطراف آن از چربی و باقیمانده غذاست. دیگ سنگی به علت جنس سنگی آن جلوی این کار را میگیرد.خاصیت ضد چسبندگی آن تا پایان عمر دیگ، با او خواهد بود. جالب است که درون دیگ سنگی هیچگاه خط و خش هم نمیافتد
هشدار: استفاده بیش از حد از این ظرف ممکن است باعث سنگ کلیه گردد