شیرینی نخودچی
به ازای هردولیوان ارد نخودچی ، دو قاشق آرد سفید
اول نصف لیوان روغن جامد رو با نصف لیوان پودر شکر و مقداری کمی هل مخلوط میکنیم و باهمزن هم میزنیم تا سفید شه بعد آردهارو داخلش الک میکنیم و ورز میدیم تا وقتی که با انگشت که فشار میدیم ترک نخوره ، بعد حدود نصف روز میزاریم استراحت کنه و بعد قالب میزنیم و تو سینی فر می چینیم ، سینی احتیاجی به چرب کردن نداره، ضمنا اگه دیدید قالب به خمیر می چسبه اول داخل آرد میزنیم و بعد قالب میزنیم ، و در آخر هم داخل فر از قبل گرم شده میزاریم حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه آماده میشه، نوش جان
میتونید برای تزیین از پودر پسته یا دارچین و … استفاده بفرمایید