مارمالاد توت فرنگی
مواد لازم:
- توت فرنگی
یک کیلوگرم - شکر نیم کیلوگرم
- ژلاتین ۳ ورق
طرز تهیه:
ابتدا توت فرنگیها را شسته و دم و برگهای آنها را جدا کنید؛ سپس با استفاده از رنده همه آنها را در کاسهای رنده کنید. شکر را روی توت فرنگی رنده شده بریزید و به مدت ۲ الی ۳ ساعت صبر کنید.مخلوط توت فرنگی و شکر را همراه آب آن به داخل قابلمهای منتقل کنید و روی شعله زیاد اجاق گاز قرار دهید تا آب آن به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید تا مایه، پخته و غلیظ شود. ورقهای ژلاتین را در کمی آب جوش حل کرده و به مایه اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. بعد از چند جوش، مایه را از روی حرارت بردارید.
نکات:
اگر ژلاتین ندارید میتوانید از پودر ژله توت فرنگی استفاده کنید یا مربا را غلیظ تر بردارید و در اخر کمی ابلیمو یا جوهر لیمو به مارمالاد اضافه کنید (۱۵ دقیقه مانده به اخر کار ) اما ژلاتین از همه بهتر است و باعث سفت ماندن مارمالاد هم هست
برای هرکیلو توت فرنگی ، نیم الی ۱ کیلو شکر لازم است
اگر خواستید مارمالاد ریزتر و نرمتر شود آن را داخل مخلوط کن یا گوشت کوب برقی بریزید تا میکس شود….