پشت زیک شیرینی کنجدی خوشمزه مازندرانی
عزیزان امروز برای اولین بار پشت زیک درست کردم که عکسشو بعد از طرز تهیه قرار دادم ، پشت زیک یه شیرینی ساده و خوشمزه مازندرانی است که شبیه پولکی کنجدی اصفهانیه، اما خوشمزه تره ، مواد زیادی هم نمیخواد و خیلی هم ساده است بریم سراغ طرز تهیه:
مواد لازم : شکر یک لیوان ، کنجد بو داده سرد شده ۱ و نیم یا ۲ لیوان (میشه به مقدار مساوی از شکر و کنجد استفاده کرد یعنی کنجد رو هم یک لیوان ریخت که البته شیرینی رو شیرین تر میکنه و برای کسانی که دیابت دارند شاید زیاد خوب نباشه ) همون ۱ لیوان شکر و ۱ و نیم لیوان کنجد از همه بهتر در میاد
طرز تهیه :
پشت یک سینی و همچنین وردنه رو با روغن مایع یا کنجد چرب میکنیم و کنار می زاریم ، شکر رو روی اجاق گاز قرار می دیم ، با حرارت ملایم ، هم می زنیم تا آب شه و به صورت یکدست و کاراملی دربیاد ، کنجد بوداده رو بهش اضافه میکنیم و سریع هم می زنیم ، مخلوط که شد و شکر به کنجدها چسبید ، مواد رو به سرعت ، پشت سینی که چرب کرده بودیم می ریزیم و سریع با وردنه صاف میکنیم تا به قطر دلخواهمون برسه، این مرحله باید قبل از سردشدن شکر و سریع انجام شه وگرنه مواد صاف نمیشن،بعد با چاقو به اندازه های دلخواه برش می زنیم ، ادامه بعد از این تصویر:
صبر میکنیم تا پشت زیک مون، سرد شه ، سرد که شد از جاهایی که با چاقو برش داده بودیم جدا میکنیم و داخل ظرف می چینیم . البته دخترم فاطمه جون ، پیش دستی کرد و تا ما خبر شدیم، خودش همه رو جدا کرده بود و داخل این ظرف درب دار گذاشته بود🤭🤭🤭 جای شما خالی، البته احتمالا به فکر تغذیه مدرسه اش هم هست 😉😉😉