شیرینی برنجی یا آب دندون شمالی
مواد لازم:
روغن جامد و کره باهم 250 گرم (روغن تنها هم اشکال نداره )
پودرقند 200 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
آرد سفید 100 گرم
آرد برنج 300 گرم
هل ترجیحا تازه آسیاب شده یا وانیل نصف قاشق چای خوری
گلاب 3 الی 4 ق غذاخوری
طرز تهیه:
روغن و پودر قندو باهمزن خوب می زنیم تا سفید شه ، زرده ها و هل رو اضافه می کنیم باز هم می زنیم . گلاب رو اضافه میکنیم ، بعد آرد سفید ، همزنو کنار می زاریم آرد برنج رو کم کم اضافه میکنیم و بادست ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد که به دست نچسبه ، ممکنه آردبرنج کمی کمتر یا بیشتر ببره بستگی به آردش داره
آرد هارو قبلش بصورت جداگانه الک میکنیم
فر رو از قبل گرم میکنیم ، خمیر رو به صورت گلوله های کوچیک ، از گردو کوچکتر باشه در اورده ، همون کف دست قالب می زنیم یا با ته ماسوره های قیف به صورت دایره دایره داخل همدیگه می زنیم میزاریم سینی فر ، سینی چرب نمیخواد
بعدهم که با انگشت تخم خرفه می زنیم روی همه شون و میزاریم تو فر
حدود 10 الی 15 دقیقه می پزه زیرش کمی طلایی شد آماده هست . میزاریم سرد شه خودش جدا میشه راحت ، نوش جان
اگه دیدیم خمیر سفت شد کمی روغن به دستمون می زنیم و به خورد خمیر میدیم
اینم برنجی های خوشمزه من که بچه ها عاشقش هستند و عطر و بوی گلابش اونو دوسداشتنی تر میکنه