شیرینی زیبای گل مینا
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
کره یا روغن جامد : ۲۰۰ گرم
پودر قند: دو سوم لیوان
پودر کاسترد: 1 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: یک قاشق غذاخوری
آرد سفید: ۲ لیوان
هل یا وانیل: نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ و کره رو از قبل بیرون می زاریم تا به دمای محیط برسه
پودر قند، آرد، نشاسته ذرت و پودر کاسترد را جداگانه الک می کنیم
کره و پودر قند را ۵ دقیقه با همزن می زنیم تا سفید شه. به جای کره، از روغن جامد هم میتوان استفاده کرد.
سپس زرده تخم مرغ، وانیل، پودر کاسترد و نشاسته ذرت را اضافه می کنیم . آرد را کم کم در مواد می ریزیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه و خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد اگه آردش کم بود یکمی اضافه میکنیم تا خمیر بدستمون نچسبه ، زیادی آرد ریختن خمیر رو خراب میکنه …
وقتی خمیر صاف و یکدست شد، آن را به چند قسمت تقسیم کرده و داخل هر قسمت بنا به سلیقه خودتون ، کاکائو، زعفران یا رنگ خوراکی در آن میریزیم تا رنگی شود. من فقط خمیر ساده و کاکائویی درست کردم . خمیرو دو قسمت کردم قسمت کوچکترش رو کاکائو زدم …
هر کدام از خمیرهای رنگی را جداگانه در یخچال می گذاریم تا استراحت کنند .
سپس آنها را بین دو کیسه فریزر ضخیم قرار می دیم و با وردنه صاف کرده و با قالب گ مینا قالب می زنیم . این قالب فشاری هست و داخل لوازم قنادیا دارن اونو
خمیری که اندازه بزرگتر داره زیر باشه ، اندازه های کوچکترش به ترتیب رو …
در صورت تمایل میتوانید روی شیرینیها مروارید خوراکی بگذارید که من نذاشتم .
خمیرهای قالب زده را در سینی فر چیده و آن را تقریبا یک ربع در فر بگذارید تا شیرینی آماده شه. زیرش که کمی طلایی شد آماده است . بعد بزارید خوب سرد شه خودش راحت از سینی جدا میشه …
کف سینی چرب نمیخواد
من قالب که می زدم همینجور خمیر که داخل قالب بود ، داخل سینی فر می ذاشتم . ته قالب رو که فشار بدید خودش می افته داخل سینی … اینجوری دیگه لازم نیست دوباره منتقل کنید . نوش جان