فرنی
فرنی یکی از دسرهایی هست که معمولا در افطارهای ماه رمضان زیاد نوش جان میشه ، البته من دیدم که در شمال کشور بیشتر از جاهای دیگه به این دسر اهمیت داده میشه و یکی از چیزهایی که حتما باید سر سفره افطار باشه فرنی هست
باهمدیگه طرز تهیه این دسر خوشمزه رو که با شیر درست میشه می بینیم :
به ازای هر دولیوان شیر ، یک قاشق آرد برنج ، 3 قاشق شکر و 2 قاشق گلاب کافیه که همه این هارو با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت می زاریم البته بعضیا برای اینکه عطر گلابش باقی بمونه گلابو آخرکار می ریزن … میتونید این مواد رو دو یا چندبرابر کنید این مقداری که گفتم برای دو سه نفر هست
مدام هم می زنیم تا جوش بیاد ، وقتی جوش خورد دیگه نباید زیاد بجوشه همینکه کمی غلیظ شد و سخت پایین اومد آماده است . فرنی رو داخل پیاله یا کاسه های کوچیک می ریزیم و می زاریم یخچال تا سرد شه ، سرد که بشه سفت تر میشه خوشمزه ترم هست .
این هم از فرنی امروز من برای افطار
نکته : اگه شیرتون چرب بود اصلا کره نمیخواد ، اما اگه چرب نبود به میزان کم چرب بودنش برای این میزان میتونید 25 تا 50 گرم کره همون اول بهش اضافه کنید . نوش جان