کنسرو و فریزکردن قارچ
کنسرو کردن : مقداری آب با دو قاشق نمک (مقدار نمک بستگی به میزان قارچ داره ) و کمی آبلیمو یا سرکه می زاریم جوش بیاد . وقتی جوش اومد قارچ های خورد شده رو داخلش می ریزیم و حدود 3 تا 5 دقیقه میزاریم بجوشه بعد زیر آبکش ظرفی می زاریم و داخل آبکش می ریزیم. میزاریم سرد شه . وقتی سرد شد داخل شیشه می ریزیم و از آب خودش که سرد شده روی اون ریخته داخل یخچال می زاریم.
من قارچ هارو خورد نکردم اما خورد کنید استفادش راحت تره سفید ترم میشه .
نکته: سعی کنید قارچ هارو بعد از ریز کردن سریع کنسرویش کنید چون بمونه سیاه میشه .
فریز کردن: برای فریز کردن نیازی به نمک نیست. آب که جوش اومد قارچ رو می ریزیم و کمی آبلیمو یا سرکه بهش اضافه می کنیم. 3 الی 5 دقیقه که جوشید آبکش میکنیم و آبکشو سریع داخل آب خیلی سرد می زاریم یا اینکه قارچو داخل آب سرد و یخ می ریزیم یا به اصطلاح شوک می دیم . چند دقیقه که بود و سرد شد آبکش کرده داخل فریزر می زاریم.
یکی از دلایل شوک دادن یا همون داخل آب سرد قرار دادن این هست که باعث میشه قارچ سفید بمونه .