نان قندی
ارسال شده در 3 آبان 1403 توسط فخارپور در آشپزی و سفره آرایی / گل و گیاه, آشپزی و سفره آرایی, شیرینی و کیک
مواد لازم :
شیر. یک کیلو
شکر ۶۰۰گرم
روغن ۱۵۰گرم
آرد ۱/۷۰۰تا۲کیلو
#نان_قندی
شیر. یک کیلو
شکر ۶۰۰گرم
روغن ۱۵۰گرم
آرد ۱/۷۰۰تا۲کیلو
یک لیوان آب و شکر رو رو شعله بزارین شکر که اب شد شیر و روغن هم اضافه کنید
بعد دو قاشق خمیر مایه و یک قاشق بکینگپودر را با ارد مخلوط کرده و مخلوط شیر و روغن را ب ارد اضافه میکنین و خوب ورز میدین
بعد میزارین حدود دوساعت استراحت کنه و ب اصطلاح ور بیاد
اگه کمی شیرینتر خاستین میتونین صد تا صدو پنجاه گرم شکرش رو اضافه کنید
بااین مقدار شکر یک شیرینی ملایم داره
وانیل هم اگه دوستداشتین خیلی خوش طعمش میکنه اینم شکل دیگش