نکات مهم بامیه
سلام دوستان عزیز
طاعاتتون قبول ان شاالله برا ماهم دعا کنید
این بامیه رو دیروز درست کردم بمناسبت شروع ماه مبارک جای همگی خالی خیلی هم ترد و خوشمزه شد
اگر خواستید درست کنید نکاتی که نوشتم رو حتما مطالعه کنید و رعایت کنید عالی میشه وگرنه بامیه تون مشکل پیدا میکنه / هر دستوری رو نگیرید با برخی دستورها هم بامیه سفت میشه ، هم شربتتون شکرک میزنه چون معمولا همه نکاتش رو نمیگن براتون
یه نکته ای رو هم باید اضافه کنم اونم اینه که بامیه هارو داغ داغ روی هم نریزید ، هر وقت که از شیره میگیرید صافی رو خالی کنید دوباره بریزید ، و اینکه سر بامیه رو تا 5_6ساعت نبندید و اونو جای خنک یا یخچال بزارید تا خوب داخلش سرد شه و بخار نده ، وگرنه نرم می شن و دیگه حالت اولیه رو ندارند ، اگه بعد از خاموش کردن شربت ، یک قاشق مرباخوری گلوگز بی رنگ ، به شربت اضافه کنید هم بامیه و زلوبیاتون براق میشه هم موندگاریش بیشتر میشه و حالت اولیه رو بهتر حفظ می کنه/ نکاتی که گفتم برا سرد شدنش یادتون نره نوش جان ? اگه درست کردید و خوب شد بمنم بگید و اگر مشکل پیدا کرد بگید تا دلیل را بهتون بگم که دفعات بعد مشکل پیدا نکنه موفق باشید
این هم دستور تهیه و نکات آن :