نکات مهم بامیه
سلام دوستان عزیز
طاعاتتون قبول ان شاالله برا ماهم دعا کنید
این بامیه رو سال قبل درست کردم بمناسبت شروع ماه مبارک جای همگی خالی خیلی هم ترد و خوشمزه شد
اگر خواستید درست کنید نکاتی که نوشتم رو حتما مطالعه کنید و رعایت کنید عالی میشه وگرنه بامیه تون مشکل پیدا میکنه / هر دستوری رو نگیرید با برخی دستورها هم بامیه سفت میشه ، هم شربتتون شکرک میزنه چون معمولا همه نکاتش رو نمیگن براتون
یه نکته ای رو هم باید اضافه کنم اونم اینه که بامیه هارو داغ داغ روی هم نریزید ، هر وقت که از شیره میگیرید صافی رو خالی کنید دوباره بریزید ، و اینکه سر بامیه رو تا 5_6ساعت نبندید و اونو جای خنک یا یخچال بزارید تا خوب داخلش سرد شه و بخار نده ، وگرنه نرم می شن و دیگه حالت اولیه رو ندارند ، اگه بعد از خاموش کردن شربت ، یک قاشق مرباخوری گلوگز بی رنگ ، به شربت اضافه کنید هم بامیه و زلوبیاتون براق میشه هم موندگاریش بیشتر میشه و حالت اولیه رو بهتر حفظ می کنه/ نکاتی که گفتم برا سرد شدنش یادتون نره نوش جان ? اگه درست کردید و خوب شد بمنم بگید و اگر مشکل پیدا کرد بگید تا دلیل را بهتون بگم که دفعات بعد مشکل پیدا نکنه موفق باشید
این هم دستور تهیه و نکات آن :